Udlejning af din feriebolig

Få din egen hjemmeside inkl. bookingsystem til brug for udlejning af din feriebolig, og slip for at betale kommision til udlejningsbureauer.
Det eneste system du skal bruge til udlejning og administration
Website
Website

properties
properties

KPI
KPI

Website
Website

1/5

Et par af vores kunder

Ét system fra booking til afregning

CMS og Hjemmeside

Bookhus har et fuldt CMS system til opbygning af jeres egen bookingportal.

Booking administration

Booking, betaling, nøgler - alt er automatiseret for at gøre udlejning og administration af jeres lejemål så let som muligt.

Nøglefri løsning

Slip for at sende/udlevere nøgler til lejer med vores nøglefri løsning. Der sendes i stedet automatisk en SMS med kode til lejeren.

Venteliste

Lejerne har mulighed for at sætte sig på venteliste på et eller flere lejemål/perioder, og automatisk få besked, når noget bliver ledigt.

Online betalinger

1. rate/depositum og efterfølgende betalinger opkræves automatisk i gennem vores online betalingsmodul.

24/7 Support

Med vores 24/7 Support står vi klar til at hjælpe jeres lejere 24 timer i døgnet året rundt.

Har du en feriebolig, men mangler en hjemmeside hvor dine kunder kan booke deres ophold, og et administrationssystem hvor du kan holde styre på alle transaktioner, så er Bookhus det rette system for dig.

 

Bookhus-systemet hjælper med at automatisere alt fra præsentationen af jeres ferieboliger til den endelige booking er foretaget og betalt. 

Systemets allotment modul, gør at du kan flytte gæster fra en periode til en anden for at sikre den mest optimale økonomi for din virksomhed og den bedste oplevelse for dine gæster. Du får samtidig et godt overblik over og kan hurtigt se hvilke perioder, der er ledige/lejet ud, samt hvornår. 

Systemets marketing modul sørger for, at du kan sende nyhedsbreve ud til dine gæster, så de husker dig til næste gang, de skal afsted. Samtidig sørger systemet for automatisk at sende alle de informationer, gæsterne skal have, både før og efter deres ophold.

Med Channel manager modulet synkroniserer systemet med bookinger fra de store online portaler, mens du styrer hvilke perioder, du selv vil leje ud. På den måde sikrer du dig den bedste økonomi for din virksomhed.

Bookhus er designet til private, der lejer deres egne ferieboliger ud.

Gør ferieboligen tilgængelig og optimer din udlejning

Hanne  Iversen

Systemet er let at bruge og jeg synes specilt at lodtræningmodulet er smart. Det sparer mig for en masse bøvl.

images2.jpg

John Arnesen

Som formand for feriefonden, er det vigitgt at papir arbejdet til STAR er let at genere. Bookhus gør det virkelig let.

Tina Schable

Vores huse ligger spredt og vi nyder at bruge Bookhus vedligeholds service. Jeg kan bare ringe til dem, så fikser de det.