Partnerskaber

Bookhus er bygget op omkring partnerskaber med dygtige samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere er valgt ud fra ufravigelige krav til kvalitet og kundebetjening.

Vi kender vores samarbejdspartnere og er aldrig bange for at anbefale dem til vores medlemmer.

Vores samarbejdspartnere spænder lige fra feriestederne til feriebolig entreprenører, som har Bookhus produkter med i tasken, når de er ude at sælge deres egne produkter til organisationer.

Vi er hele tiden på udkig efter samarbejdspartnere, som kan indgå i vores værdikæde til fordel for alle parter.

Kontakt os, hvis du kender en samarbejdspartner, som kan have fordel af at være en del af Bookhus netværk.

Man-Painting-House-Exterior-519515491-56

Bliv Bookhus partner,

og lad sammen hjælpe sommerhusejere med alt det praktiske.

Bliv en del af Bookhus-netværket

Vi har brug for dig som samarbejdspartner, og vi vil gøre vores yderste for, at du får et stort udbytte af vores samarbejde.


Vi lægger vægt på at skabe værdi for hinanden og at skabe langvarige relationer.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvis du mener, at du kan opfylde vores krav. Lad os se, om vi kan hjælpe hinanden igang med et spændende og langsigtet samarbejde.

IDdesign a/s

 

er hovedselskab for kæderne ILVA, IDEmøbler og IDdesign og er dermed Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 71 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,7 mia. kr. IDdesign a/s er en del af LARS LARSEN GROUP.

Toscana Bolig ApS

 

er et dansk firma – ejet af Ejendomsmægler MDE Peter Christian Simmering, som er den eneste ejendomsmægler i Danmark, der udelukkende beskæftiger sig med køb og salg af lejligheder, huse, landejendomme, vingårde og liebhaverboliger i Toscana og flere andre italienske regioner.

Lalandia 

i Rødby og Billund. Bo i de skønne feriehuse, hvor der er god plads til hele familien. Feriecentrene byder på masser af sjove aktiviteter, hyggelige spisesteder og spændende butikker. Hop i bølgen blå og gi’ den gas i vandrutsjebanerne.

Danitalia

der er ejet af Elisabeth Hjorth, som har boet i Toscana i 20 år, har siden 1998 formidlet unikke ferieboliger i Italien.

HorsensGruppen

har domicil i Horsens og består i dag af seks stærke, individuelle firmaer, som er samlet under samme navn. Vi tilbyder en række ydelser inden for byggeri, teknologi og udstyr til erhverv, det offentlige, private og boligforeninger.

Mathiasen Byg

udfører alt indenfor til- og ombygninger, tagudskiftninger, tagrenoveringer, vinduesudskiftning og -montering, alt indenfor snedkerarbejde, murerarbejde, støbearbejde samt flisearbejde.

CamperWorld

har igennem en årrække specialiseret sig i udlejning og salg af autocampere og dertilhørende udstyr. De brænder for at give deres kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, og så skal det ikke mindst være nemt at være kunde hos CamperWorld.

Parasollen 

er en sammenslutning af ca. 60 feriehusadministratorer, hvis primære formål er at stille feriefaciliteter til rådighed for sine ansatte.

Skallerup Seaside Resort

er et topmoderne feriecenter. Her er 282 ferieboliger beliggende midt i Vendsyssels uspolerede natur, blot 5 km. nord for Lønstrup, direkte ud til det brusende Vesterhav.

Få dit eget bookingsystem,

hvor du bestemmer.

 + 45 45 80 02 77 

 Tækkemandsvej 1
4300 Holbæk
Danmark
 

  • Grå Facebook ikon
  • Grå LinkedIn ikon
  • Grå YouTube ikon

 Menu 

Priser

© 2020 by Bookhus.dk a Dansk Systemudvikling Company