Indlæg i forum

Robert Holm
06. apr. 2022
In Bookhus systemet
Det ny portal design er blevet releaset, men design og indhold følges ad. Derfor kan der være brug for at I kigger jeres huse og indhold igennem for at det skal stå pænt. Det er vigtigt for udlejningen at et hus præsenteres overskueligt. Det nye design i kataloget, er designet så det skal fungere som en "Teaser". Altså gøre lejer interesseret i at læse mere om huset. Der er derfor vigtigt at den beskrivende tekst ikke bliver for lang på hvor lang. Vi anbefaler at beskrivelses teksten ikke er længere end 6 linjer. Efter lejer har klikket sig ind på huset kan man her skrive en længere mere informativ tekst. Vi har lavet en guide der beskrive hvordan vi anbefaler at indhold sættes op. du kan hente den her. Bookhus Design Guide
Nyt design content media
0
0
2
Robert Holm
30. sep. 2021
In Jura
Hej Alle Der blev på parasollen efterspurgt revisor erklæring på vores hosting. I kan finde alle dokumenter her. Datacenter- og databehandlerliste Præsentation af Curanets sikringsmiljø Revision af it-sikkerhed – ISAE 3402 type 2 ISO 27001-certifikat Privatliv modul, ligger under System og under punktet Servicevilkår. Her opsættes hvordan modulet skal virke og i skal indskrive en privatlivs tekst Denne tekst kan bruges. Husk at erstatte felterne med [xxxx] https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/7692745/Documents/Persondatapolitik.pdf vh Robert Holm
0
0
5
Robert Holm
29. apr. 2021
In Generelle Diskussioner
Samtidig med at vi holder informationsmøde d. 25/5 kl 13.00. Ville det være interessant hvis vi kunne samle div spørgsmål mv her inden mødet. På den måde for vi spurgt leverandørerne om det hele. Møde agenda: Velkommen Charge-App præsentere deres lader (se brochure her) Monta præsentere deres betalingsløsning (se brochure her) TS-Gruppen præsentere deres installations-setup Intension svare på skatterelaterede spørgsmål Bookhus præsentere integrationen til booking-systemet Bookhus præsentere et prisoplæg til fælles indkøb Spørgsmål Hvis ikke du er tilmeldt mødet endnu kan du gøre det her: TIL MELD håber vi ses.
0
5
57
Robert Holm
10. feb. 2021
In Køb og salg af huse
Jeg har fået et spørgsmål fra en kollega i markedet. De skal ud og investere i et nyt sommerhus, men markedet er ikke det bedste at skulle ud og finde et nyt hus på (lavt udbud, dyre priser). Er nogen der er har erfaringer med købe en grund med et ældre/faldefærdigt hus og har revet det ned og bygget nyt? Er der nogle overvejelser man skal gøre sig? Er det praktisk muligt? Er det overhoved tilladt?, Hvad siger Juraen o.s.v.? Har i nogen erfaring i kan dele ud af. Hvis der er mulighed for at personen kan kontakte en af jer direkte ville det også være værdsat. vh Robert Bookhus.
0
0
10
Robert Holm
06. nov. 2020
In Jura
Vi havde møde i går, i beta-gruppen der har testet det nye ekstern udlejningsmodul. Her blev der efterspurgt om vi kunne lave en fælles formulering til vedtægterne der netop åbner op for, at det tillades at udleje til eksterne fondes medlemmer. En fælles formulering vil betyde at feriefondene umiddelbart vil kunne samarbejde på dette område, uden at skulle skæve til vedtægterne først. Jeg forslår derfor at I tager formulering fra §18 stk2. som lyder En fond kan stille sine ferieboliger til rådighed for andre danske private feriefonde på samme vilkår, som den selv udlejer til, hvis den ikke selv kan leje dem ud. og ligger ind i vedtægterne med den lille ændring - "En fond" til "Fonden". Fonden kan stille sine ferieboliger til rådighed for andre danske private feriefonde på samme vilkår, som den selv udlejer til, hvis den ikke selv kan leje dem ud. Hvad tænker i om den løsning?
0
1
51
Robert Holm
02. nov. 2020
In Ekstern udlejning
Jeg synes det vil være relevant at vi holder et møde, hvor jeg lige går modulet igennem, og vi i fællesskab kan drøfte hvordan vi får det til at fungere bedst muligt Jeg holder et Zoom møde Torsdag d. 5/11 kl 11.30. Link til mødet er her
0
3
12
Robert Holm
26. okt. 2020
In Køb og salg af huse
Mange af jer, har huse i udlandet. Corona rejserestriktioner gør det ikke let at leje disse ud til medlemmer fra Danmark. Hvad gør I af tanker om disse? Er nogen der har nogle gode ideer til hvordan der kan skabes en økonomi om disse huse, uden at de skal sælges?
0
0
7
Robert Holm
25. sep. 2020
In Ekstern udlejning
Vi fik første gennemgang af ekstern udlejningsmodulet (Channel manager) i går fra udviklingen, og jeg skal bruge dagen i dag på de første interne tests :). en af de ting vi drøftede i går var, hvordan vi skal styre hvornår en ledig periode skal vises på de eksterne sites. Oplægget er, at det styres på antal dage inden periode start. På den måde kan perioden lejes ud internt først og når der er f.eks er 60 dage til en perioden starter og den stadig ikke er lejet ud, så åbnes den på de eksterne sites. Spørgsmålet er så. Skal man kunne sætte disse "dage" individuelt på hvert hus eller vil det være ens for alle huse. Altså en general regel eller individuel pr. hus regel.?
0
0
5
Robert Holm
16. sep. 2020
In Markedsføring af huse
Viste I at AirBnB havde store problemer til at starte med, end til de fandt på, at lade en professionel fotograf tage billeder af deres første kunders huse - på AirBnBs regning vel og mærke. Derefter tog det fart. Gode billeder er helt afgørende for at få mere opmærksomhed på husene. Selv om jeres huse er billigere at leje, så ved man at det følelser der i høj grad sælger. Gode billeder sætter gang i følelserne og fremkalder minder fra andre gode ferie oplevelser. Vi har skrevet denne blog, med nogle tips til hvordan man tager gode billeder af husene. Vil gerne høre om I har gjort jer nogle overvejelser i denne forbindelse, og om i kan dele nogle erfaringer her.
0
1
39
Robert Holm
09. sep. 2020
In Ekstern udlejning
Vi vil gerne samle alle spørgsmål her, så alle får samme information. Lad os starte en drøftelse af minimumskravene til funktionen samt hvordan, den skal udvikle sig.
0
6
54
Robert Holm
09. sep. 2020
In Markedsføring af huse
Alle feriefonde er i samme båd. Den ny ferielov er trådt i kraft, og der er lukket for det varme vand. Hvad kan vi gøre for at styrke feriefondenes økonomi? Hvordan får vi belægningsgraden af feriehusene op?
0
0
18
Robert Holm
09. sep. 2020
In Jura
Vi har talt med kunder, der har spørgsmål til denne tilføjelse. Bla. har der været spørgsmål til definitionen af, at et hus ikke kan lejes ud.
0
0
18

Robert Holm

Samarbejdspartner
Flere handlinger